Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások és egyéb programok várják az érdeklődőket.
 
Az első streampremier pénteken a Grotesque Gymnastics társulat újcirkuszi előadása lesz - olvasható a szervezők MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
 
Az e-Trafó csütörtökön a Nyitott Műteremmel kezdődik, amely a Trafó Galéria online műteremlátogatás-sorozata csütörtökönként 21 órától. Első alkalommal Ulbert Ádám képzőművész stúdiójába látogatnak el Molnár Ráhel Anna művészeti író vezetésével. A következő műteremlátogatások során Csörgő Attilával Tillmann József, Csákány Istvánnal Mucsi Emese, Bukta Imrével pedig Fenyvesi Áron beszélget.
 
A péntek esti e-Trafó Néző sorozatban, amely az egyetlen jegyköteles program, kifejezetten online médiumra létrehozott vagy ilyen formában átalakított előadásokat mutatnak be. A sorozatban látható Oliver Zahn rendező Óda a felejtéshez - második rész című projektje. A Dollár Papa Gyermekei társulat az Otthon című előadása otthoni különkiadásával készül, Gábor Sára Kutyaportéka - kisvárosi kórkép című előadását pedig Barcsai Bálint rendezésében alkotják újra.
 
November 30-án kezdődnek a hétfő esti online táncórák a Műhely Alapítvány szervezésében. Az órákat Grecsó Zoltán, Keresztes Patrik, Bakó Gábor és Békési-Szombati Anett táncos-koreográfusok tartják felváltva.
 
A december 1-jén kezdődő Fülbevaló programsorozat zenei és audiovizuális élményt kínál.
 
Szerda esténként a TudásTrambulin online Különórát követhetik az érdeklődők december 2-ától. A sorozatban a 20. századi tánc-, színház-, zene-, performansz- és képzőművészet történetéről hallhatók előadások Kricsfalusi Beatrix irodalom- és színháztörténész, Molnár Szabolcs zenetörténész és Rényi András művészettörténész közreműködésével.
 
Az e-Trafó első, "kísérleti adása" december 20-ig tart, majd a tervek szerint januárban folytatódik és újabb programtípusokkal bővül.